Contact

Were Di academie voor Sport en Cultuur

Were Di stimuleert leerlingen zich in de volle breedte te ontwikkelen. Dit betekent dat wij niet alleen onderwijs in tal van vakken geven en op excursie en bedrijfsbezoek gaan. Wij maken leerlingen ook enthousiast maken voor sport, bewegen en cultuur. Onze missie is de leerlingen te helpen bij hun zoektocht naar activiteiten op het gebied van sport en cultuur die aansluiten bij hun talenten, ambities en interesses. Dat doen wij met de Were Di Academie voor Sport en Cultuur. Bij deze academie kunnen leerlingen tegen aantrekkelijke tarieven deelnemen aan tal van cursussen en trainingen. Door de grote variëteit is er voor ieder wat wils. De cursussen en trainingen zijn opgedeeld in vier blokken van elk zes lessen. Deze vinden elke dinsdagmiddag plaats tussen 15.15 uur en 17.30 uur. De activiteit vindt plaats op school of op locatie bij de (sport)aanbieder. Aan het begin van het schooljaar ontvangen leerlingen een brochure met alle informatie over de Were Di Academie voor Sport en Cultuur. Inschrijven kan via Magister. Elke leerling kan per schooljaar aan maximaal vier curussen/trainingen meedoen.

Klik hier hier voor de brochure van de Were Di Academie voor Sport en Cultuur. 

Leerlingen kunnen zich inschrijven via Magister / ELO / inschrijven / Academie voor Sport en Cultuur. 

SG Were Di Junior Academie voor Sport en Cultuur

Voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen biedt Were Di in samenwerking met de gemeente Valkenswaard de Were Di Junior Academie voor Sport en Cultuur aan. Hierdoor kunnen zij al vast kennismaken met Were Di en het aanbod aan sport- en culturele activiteiten. Deze kinderen kunnen op donderdagmiddag sport- en cultuurlessen volgen bij Were Di. Leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Valkenswaard ontvangen aan het begin van het schooljaar een brochure over deze Junior-Academie.


Henk Pols, docent Sport en Bewegen en initiatiefnemer van de Were Di Academie Sport en Cultuur vertelt over de Academie.Webdesign & Webdevelopment by Webtraders