Beroepenmarkt

Were Di staat midden in de samenleving. Dit vertaalt zich onder meer in de samenwerking met bedrijven, organisaties en instellingen uit de regio. De leerlingen gaan er op excursie, lopen er stage of krijgen een gastles. Want leren doe je niet alleen vanuit de schoolbanken, maar vooral ook door het opdoen van ervaring in de praktijk.

Om onze leerlingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en de verschillende beroepen hierbinnen organiseren wij de beroepenmarkt WereDi@Work! op school op donderdag 9 november 2023.

Op de beroepenmarkt laten leerlingen zich informeren door middel van presentaties van diverse bedrijven en organisaties uit Valkenswaard en omgeving. Tijdens dit event kunnen ze een concreet beeld vormen van tal van MBO beroepen in de praktijk. De beroepenmarkt is bedoeld voor leerlingen en ouders van vmbo 3, maar ook leerlingen van vmbo 4 en havo 3 en havo 4 zijn van harte welkom om zich te oriënteren op de beroepsmatige toekomst.

Interactiviteit en diversiteit zijn belangrijke pijlers van de beroepenmarkt. Leerlingen gaan het loopbaangesprek aan met verschillende beroepsgroepen om zo te ontdekken waar hun interesse ligt. Daarnaast gaan ze aan de slag met een verplichte opdracht.

Op de beroepenmarkt zijn een groot aantal beroepen aanwezig. Deze beroepen hebben we onderverdeeld in 6 pleinen op 4 plaatsen en elk plein heeft een eigen kleur. Om er het beste voor jezelf uit te halen bekijk je zoveel mogelijk verschillende beroepen.

Let op; Voor je aanwezigheid dient de leerling van vmbo leerjaar 3 zich aan te melden met de leerlingenpas.

Programma:
17.00 uur Opening deuren beroepenmarkt voor leerlingen en ouders.
20.00 uur Einde beroepenmarkt voor leerlingen en ouders.

Plattegronden met informatie over de bedrijven:

Via de QR code of link kom je op de plattegronden voor deze avond.

Let op; deze zijn nog in ontwikkeling


Website door Webtraders