Olympic Moves

Jaarlijks neemt Were Di deel aan Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Meer dan 350 middelbare scholen doen mee en er is de mogelijkheid om voor meer dan 20 verschillende sporten in te schrijven. Per schooljaar besluiten we aan welke sporten en welke leeftijdscategorieën de school deelneemt.

Er wordt gestart met regiofinales die worden georganiseerd door een school en/of een externe organisatie. Per jaar en regio verschillen dan ook de sporten en locaties. Tijdens de regiofinales strijden scholen uit de regio tegen elkaar voor een ticket naar de Nederlandse kampioenschappen: The School Final.

The School Final vindt plaats op en rondom Papendal, dé topsportlocatie van Nederland. De beste teams uit heel Nederland strijden dan per sport en leeftijdscategorie, om de eer: wie is het sterkste schoolteam van Nederland?

Deze dag bestaat niet alleen uit sporten maar is een heus evenement: er is een opening met het ontsteken van het Olympisch vuur en er wordt afgesloten met een optreden van een bekende artiest.

Wil je meer informatie kijk dan op: https://www.kvlo.nl/olympicmoves/default.aspx


Website door Webtraders