Huiswerkbegeleiding / bijlessen

Leerlingen van Were Di kunnen binnen de schoolpoorten gebruikmaken van huiswerkbegeleiding. Deze begeleiding richt zich met name op:

1. Plannen en structureren van het dagelijks huiswerk, s.o.’s, proefwerken en proefwerkweken.

2. Vakkennis, extra uitleg in alle vakken/alle leerjaren.

3. Maatwerk gericht op leerproblemen van de leerling.

4. Bijlessen voor alle vakken in alle leerjaren.

Voor meer informatie over locatie, tijden, tarieven en aanmelden, verwijzen wij u naar www.hbshuiswerkbegeleiding.nl


Ook Cordaad Welzijn biedt huiswerkbegeleiding aan. Leerlingen die hulp willen bij plannen, organiseren en het maken van huiswerktaken- en opdrachten kunnen bij deze organisatie terecht. Cordaad Welzijn biedt op dinsdag en donderdag huiswerkbegeleiding aan in Dommelen en Valkenswaard. Op dinsdag wordt de huiswerkbegeleiding gegeven bij jongerencentrum Place2Be (van Bruhezedal 1 in Dommelen) en op donderdag in de bibliotheek bij de Hofnar (de Hofnar 12 in Valkenswaard). De begeleiding duurt van 15.30 tot 17.00.

Je kunt deelnemen aan de huiswerkbegeleiding door je aan te melden via: Michel Domen, micheldomen@cordaadwelzijn.nl. Elke leerling kan 3 keer kosteloos deelnemen aan de huiswerkbegeleiding. Daarna kunnen scholieren deelnemen met een 8-strippenkaart. Deze kost twintig euro. Elke strip is goed voor één les en kost 2,50.

Meer informatie over de huiswerkbegeleiding? Neem dan contact op met Michel Domen via: micheldomen@cordaadwelzijn.nlWebsite door Webtraders