Aangescherpte regels

Aanscherping corona-regels

Valkenswaard - 24 november 2021. Vandaag zijn de corona-maatregelen weer iets aangescherpt. U hoorde er vast iets over. Onderling anderhalve meter afstand tot elkaar houden is nu een verplichting voor alle mensen vanaf 13 jaar.

Voor leerlingen, studenten en docenten in het voortgezet onderwijs is een uitzondering gemaakt. Op school geldt de verplichting van 1,5 meter niet.

Geen verplichting van de regering dus – maar van ons wel een oproep aan alle leden van de schoolgemeenschap. We willen immers met ons allen voorkomen dat we in een lockdown terechtkomen en aangewezen worden op online onderwijs. Daarom vragen we leerlingen, ouders, medewerkers: wees alert en gebruik uw gezonde verstand.

Vermijd de drukke plekken, hou even in, wacht even of loop wat sneller. Gebruik een mondkapje als je dat wilt. Of als je in een klas of team bent met veel besmettingen. Laat je gedrag het voorbeeld voor anderen zijn!

Een handige tool om de geldende leefregels te ontdekken als u in contact bent geweest met een besmet persoon, kunt u hier vinden.

Website door Webtraders