Expeditie voor groep 7 wordt escaperoom

Expeditie Were Di – Editie 2021

Ook dit jaar organiseren wij een leuke kennismakingsactiviteit speciaal voor de leerlingen in groep 7. We hadden het plan hier een feestelijke dag van te maken op woensdag 16 juni, in de vorm van een ontdekkingsreis, 'Expeditie Were Di'. Helaas kan dat niet doorgaan vanwege corona.

Om te zorgen dat de groep 7 leerlingen toch op een leuke manier alvast kennis kunnen maken met Scholengemeenschap Were Di, hebben we hard gewerkt aan een oplossing, en dat is gelukt. We hebben een online escaperoom gemaakt!

Wat organiseren we?

Een digitale escaperoom voor groep 7 leerlingen, die met de hele klas (of kleine groepjes in de klas) samen gedaan kan worden. Er zit een aantal brugklasleerlingen “opgesloten” in onze school en de hulp van de leerlingen van groep 7 is nodig. Door het maken van verschillende opdrachten, puzzels en vragen gaan zij codes bemachtigen om onze leerlingen te bevrijden.

Wie nodigen we uit?

De uitnodiging voor de escaperoom wordt verstuurd naar de groepen 7 van de scholen in onder andere Aalst-Waalre, Riethoven, Bergeijk, Borkel en Schaft, Westerhoven, Luyksgestel, Valkenswaard, Heeze, Leende, Sterksel, Maarheeze, Soerendonk, Gastel en Budel. Met vragen kunt u terecht expeditie@sgweredi.nl.

We zijn benieuwd welke groep 7 onze brugklassers het snelst kan bevrijden. De snelste bevrijders winnen een prijs voor de hele klas!

Website door Webtraders