Gastgezin gezocht voor Sofia (Italië) en Victor (Portugal)

Na de zomer zouden we graag de Italiaanse Sofia en Portugese Victor als uitwisselingsstudent bij ons op school verwelkomen. Zij verruilen hun eigen land, hun eigen taal, hun eigen gezin en hun eigen school voor een jaar Brabant, waar ze Nederlands en ongetwijfeld een beetje Brabants leren, bij een gastgezin wonen en bij ons naar school gaan.

Een aantal weken geleden stuurden wij u informatie over het High School Holland programma met daarbij de uitnodiging om gastgezin te worden van één van deze twee jongeren. De oproep heeft op dat moment nog niet geleid tot gastgezinnen voor deze twee internationale leerlingen. Misschien was het te vroeg om al plannen te maken voor het volgende schooljaar of waren er andere redenen om de stap nog niet te zetten. Misschien vond u een schooljaar wel erg lang om de student in uw gezin op te nemen. Wees gerust, het is ook mogelijk om alleen de eerste vier maanden te hosten. Het profiel van Sofia ziet u hier, het profiel van Victor kunt u hier bekijken.

Wilt u meer weten over wat het betekent om gastgezin te zijn, neem dan contact op met de medewerkers van High School Holland via 085-2224810 of stuur een berichtje naar miriam.zegveld@travelactive.org

Vraag hier de brochure aan van High School Holland of bekijk de video waarin gastgezinnen en studenten vertellen over hun ervaring.

Website door Webtraders