Were Di Academy Sport-Cultuur-Educatie

Were Di Academy

Were Di stimuleert leerlingen zich in de volle breedte te ontwikkelen. Dit betekent dat wij niet alleen onderwijs in tal van vakken geven en op excursie en bedrijfsbezoek gaan. Wij maken leerlingen ook enthousiast voor sport, bewegen, cultuur en educatieve activiteiten. Onze missie is de leerlingen te helpen bij hun zoektocht naar activiteiten op gebieden die aansluiten bij hun talenten, ambities en interesses. Dat doen wij met de Were Di Academy Sport-Cultuur-Educatie.

Bij deze academie kunnen leerlingen tegen aantrekkelijke tarieven deelnemen aan tal van cursussen en trainingen. Door de grote variëteit is er voor ieder wat wils. De cursussen en trainingen zijn normaal gesproken opgedeeld in vier blokken van elk zes lessen. Deze vinden elke dinsdagmiddag plaats tussen 15.15 uur en 17.30 uur. De activiteit vindt plaats op school of op locatie bij de (sport)aanbieder.

Inschrijven kan via Magister (met een leerlingenaccount). Elke leerling kan per schooljaar aan maximaal vier cursussen/trainingen meedoen.

Website door Webtraders