Were Di Academy Sport-Cultuur-Educatie

Were Di Academy

Were Di stimuleert leerlingen zich in de volle breedte te ontwikkelen. Dit betekent dat wij niet alleen onderwijs in tal van vakken geven en op excursie en bedrijfsbezoek gaan. Wij maken leerlingen ook enthousiast voor sport, bewegen, cultuur en educatieve activiteiten. Onze missie is de leerlingen te helpen bij hun zoektocht naar activiteiten op gebieden die aansluiten bij hun talenten, ambities en interesses. Dat doen wij met de Were Di Academy Sport-Cultuur-Educatie. Bij deze academie kunnen leerlingen tegen aantrekkelijke tarieven deelnemen aan tal van cursussen en trainingen. Door de grote variëteit is er voor ieder wat wils. De cursussen en trainingen zijn normaal gesproken opgedeeld in vier blokken van elk zes lessen. Deze vinden elke dinsdagmiddag plaats tussen 15.15 uur en 17.30 uur. De activiteit vindt plaats op school of op locatie bij de (sport)aanbieder. Aan het begin van het schooljaar ontvangen leerlingen een brochure met alle informatie over de Were Di Academy. Inschrijven kan via Magister (met een leerlingenaccount). Elke leerling kan per schooljaar aan maximaal vier cursussen/trainingen meedoen.

Were Di Master Academy Sport-Cultuur-Educatie

Voor ouders,(oud)-medewerkers van Were Di en ambtenaren van de gemeente Valkenswaard biedt Were Di de Were Di Master Academy. De cursussen vinden plaats bij Were Di op maandagavond. Ze worden aangeboden in twee blokken. Hierdoor kunt u twee keer kennismaken met een sportieve, educatieve of creatieve cursus die het best aansluit bij uw talent, ambitie en/of interesse.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Jeroen Hakkens. Hij is bereikbaar via: hkk@sgweredi.nl


Were Di Junior Academy

Voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de basisscholen biedt Were Di in samenwerking met de gemeente Valkenswaard de Were Di Junior Academy aan. Hierdoor kunnen zij al vast kennismaken met Were Di en het aanbod aan sport- en culturele activiteiten. Deze kinderen kunnen op donderdagmiddag na schooltijd sport- en cultuurlessen volgen bij Were Di (of bij een andere locatie in Valkenswaard). De eerste lessen starten op 19 september. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Valkenswaard ontvangen aan het begin van het schooljaar een brochure over deze Junior Academy.


Were Di Kids Academy

Voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisscholen in de gemeente Valkenswaard is er de Were Di Kids Academy. Bij deze academy kunnen zij kennismaken met allerlei sporten en leuke activiteiten. Deze kinderen kunnen op dinsdagmiddag na schooltijd meedoen aan de activiteiten.

Website door Webtraders