Bereikbaarheid

De school is natuurlijk goed bereikbaar per fiets. 's Ochtends voor aanvang van de lessen ziet een medewerker van de school toe op het veilige gedrag van de scholieren bij het oversteken van de Merendreef. Er is ruime parkeergelegenheid voor de fietsen.

De inritten naar en de parkeerplaatsen op het schoolterrein zijn niet bedoeld voor autoverkeer voor het afzetten en ophalen van leerlingen. Daarvoor gelieve u de ventweg aan de Merendreef te benutten. Dat is de veiligste en snelste 'Kiss&Ride'-plek.

Ook met het openbaar vervoer kan de school goed bereikt worden. De bussen vanuit Eindhoven en Waalre stoppen op de Eindhovenseweg, rond het kruispunt met de Merendreef. Van daaruit is het een klein stukje lopen naar de school.

Bijzondere vermelding verdient de lijnbus van Budel (via Gastel, Soerendonk, Maarheeze en Leende) naar de bushalte tegenover de school aan de Merendreef in Valkenswaard. Die buslijn is er gekomen door de acties van ouders in de omliggende dorpen. 's Ochtends rijdt deze bus 656 van Hermes twee keer héén, en 's middags twee keer terug. Hier kunt u de dienstregeling heen vinden, en de regeling huiswaarts.

Wie op tussenliggende momenten naar huis wil gaan, kan bus 256 overwegen. Hier vindt u de dienstregeling. De leerling zal dan wel even naar de bushalte aan de Leenderweg in Valkenswaard moeten lopen.

Website door Webtraders