5 juni 2024: Expeditie Were Di (groep 7)


Expeditie Were Di 2024: woensdag 5 juni.

Op woensdag 5 juni kunnen leerlingen van groep 7 van de basisschool voor het derde jaar meedoen aan Expeditie Were Di!

Samen met een aantal brugklasleerlingen is deze middag opgezet als een soort “Expeditie Robinson”; een spannende en uitdagende ontdekkingstocht! Het doel is om groep 7 leerlingen op een ongedwongen manier kennis te laten maken met onze school én ze op een actieve, creatieve manier ook elkaar te laten ontmoeten.

Er is van alles te doen, van een quiz tot aan een spellencircuit. Leerlingen kunnen op 5 juni deelnemen aan allerlei activiteiten en proeven van muziek, sport, spel, cultuur, zorg en techniek. Uiteindelijk sluiten we dag gezamenlijk af en daar mag iets lekkers natuurlijk niet bij ontbreken.

De leerlingen worden tussen 13.00 en 13.15 uur verwacht en we verwachten dat het programma om 15.30 uur is afgelopen.

De inschrijving voor Expeditie Were Di 2024 is helaas gesloten.

Voor vragen kunt u mailen naar expeditie@sgweredi.nl.Terugblik Expeditie Were Di 2023:

Wat was het een toffe dag op woensdag 7 juni bij de tweede editie van Expeditie Were Di!
Er was een grote opkomst van z'n 450 leerlingen uit groep 7. De leerlingen konden deelnemen aan allerlei activiteiten en proeven van muziek, sport, spel, cultuur, zorg en techniek. Na een kleine regenbui bij de start is de dag hierna goed verlopen. Er is gelachen, gedanst, getekend, hapjes gemaakt en heel hard gezongen. Er zijn bibberbeestjes gemaakt en spelletjes gespeeld. Uiteindelijk hebben we de dag gezamenlijk afgesloten en daar mocht iets lekkers natuurlijk niet bij ontbreken.

De organisatie is alweer druk bezig met de voorbereidingen van 2024. We hopen jullie te zien bij de Expeditie Were di op: woensdag 5 juni 2024Bekijk hieronder de aftermovie van de Expeditie van 2023.


Website door Webtraders