Feestcommissie

September 2022

De Feestcommissie is binnen SG Were Di een begrip! Wij zijn een orgaan binnen de school bestaande uit leerlingen en collega's die ondersteunen bij evenementen buiten schooltijd zoals ouderavonden, jubilea, feesten en andere georganiseerde activiteiten.

Helaas hebben wij ook de gevolgen van Corona ondervonden en zijn we van een gezonde groep (met ca. 75 gemotiveerde leerlingen en 7 enthousiaste collega's) naar een bijna leeg leerlingbestand binnen de Feestcommissie gegaan. Het doel is om de komende twee schooljaren weer zo'n gezellige en gezonde groep te worden die de school van ons gewend is. Hiervoor zijn wij op zoek naar leerlingen die de Feestcommissie willen komen versterken!

Het maakt niet uit in welk leerjaar of in welke leerrichting uw kind zit, iedereen is welkom! Onze vraag aan u is om thuis te bespreken of het iets voor uw kind zou kunnen zijn om zich bij ons aan te sluiten.

Een aantal activiteiten zijn verplicht en verder vragen wij de leerlingen 3 á 4 keer per jaar te helpen. Met deze verdeling houden wij rekening met eindtijden en in welk leerjaar zij zitten. Ook kunnen leerlingen van de Feestcommissie gewoon naar de schoolfeesten, de hulp tijdens het feest wordt door collega’s opgepakt.

Naast het feit dat ze nieuwe sociale contacten opdoen, leren ze ook vaardigheden als plannen en organiseren. Voor hun inzet en enthousiasme krijgen de leerlingen een bedankje in de vorm van een dagje weg en het feestcommissiekamp, dat plaatsvindt aan het einde van het schooljaar.

Op donderdag 6 oktober 2022 wordt er een kick-off avond georganiseerd. Hiervoor kan uw zoon of dochter zich inschrijven vóór 2 oktober a.s.

Mocht u nog vragen hebben, mag u ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet,

Marianne Raaijmakers (rjm@sgweredi.nl)
Bas Buiter (btr@sgweredi.nl)
Niek van Gestel (gsl@sgweredi.nl)
Thomas Sandkuijl (sk@sgweredi.nl)
Thomas Vermeulen (vrl@sgweredi.nl)
Rob van Luijk (lkj@sgweredi.nl)
Anne-Miek Driessen (dss@sgweredi.nl)

Website door Webtraders