Aankondiging Vijflandenontmoeting: Komend schooljaar weer in Nederland!

08-07-2024

We hebben er even op moeten wachten, maar met trots kunnen wij melden dat Scholengemeenschap Were Di komend schooljaar weer de organisator mag zijn van de Vijflandenontmoeting! In maart 2025 zullen leerlingen van onze school de kans krijgen om samen te komen met scholieren uit St. Amand (Frankrijk), Mönchengladbach (Duitsland), Pelt (België) en Diekirch (Luxemburg). Dit grootse evenement, wat in het teken staat van sport, cultuur en wetenschap, viert komend jaar al zijn 60e verjaardag!

Dit jaar is het weer onze beurt om gastheer te zijn en we kijken ernaar uit om onze vrienden uit het buitenland hartelijk te ontvangen. Om dit mogelijk te maken, hebben we de hulp van onze fantastische gemeenschap nodig. Voor het weekend van het evenement zullen we komend schooljaar op zoek gaan naar gastgezinnen die bereid zijn om één of meer van de 320 buitenlandse scholieren onderdak te bieden.

Gastgezin zijn is een unieke kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, andere culturen te leren kennen en een bijdrage te leveren aan een onvergetelijke ervaring voor onze internationale gasten.

Wilt u deel uitmaken van dit bijzondere evenement en bijdragen aan het succes van de Vijflandenontmoeting? Meld u dan direct na de zomervakantie aan als gastgezin! (na de zomervakantie vindt u hier een link waar u zich kunt inschrijven).
Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

Alvast hartelijk dank voor uw steun en betrokkenheid!

Organisatie VLO ’24-‘25
Scholengemeenschap Were Di

Website door Webtraders