Griezelfeest op vrijdag 11 oktober a.s!

6-10-2024

Op vrijdag 11 oktober nodigen wij alle eerste- en tweedejaars uit op het Creepy Brugfeest, van 20:00 tot 23:00 uur!
Trek dus allemaal je engste outfit uit de kast en kom gezellig feesten met ons!

Als artiesten hebben we DJ Nori, Martin B en Hak op de Tak! We zullen ook een laserarena inrichten en een gamelounge om de afwisseling erin te houden.

Alle leerlingen van leerjaar 1 en 2 (regulier én Were Di Drie) van de school zijn welkom vanaf 20.00 uur; de feestavond eindigt om 23.00 uur. Ouders die hun kind willen ophalen en de drukte rond 23.00 uur willen vermijden, kunnen natuurlijk een andere eindtijd afspreken.

Het is niet de bedoeling dat de ouders het terrein oprijden om hun kinderen af te zetten of op te halen. U kunt de kinderen afzetten en/of ophalen op de ventweg tegenover de school.

Voor alle activiteiten geldt een ‘alcoholvrij’ beleid. Er worden dus geen alcoholhoudende dranken geschonken en je moet bij binnenkomst een alcoholpromillage van 0,0 hebben. Het bezit en gebruik van alcohol en drugs is op het schoolterrein verboden en daarnaast geldt ook het rook- en vapeverbod op school.

Nog een paar praktische tips:
- Drinken kun je kopen met muntjes, deze zijn per stuk voor 1 euro te koop op het feest met zowel contant geld als met QR code! QR code heeft de voorkeur of anders gepast geld. Pinnen is niet mogelijk!
- Je kunt ook eten (chips onder andere) kopen voor muntjes op het schoolfeest.
- Tijdens het feest is alleen het sportgebouw geopend. De leerlingen kunnen dus niet bij hun kluisjes.
- In het sportcomplex wordt een garderobe ingericht. Neem geen waardevolle spullen mee!
- Je mag binnen op het feest als je kunt aantonen dat je in leerjaar 1 of 2 zit. Het makkelijkste is dat je dit doet met een leerlingenkaart.
- Als je eenmaal het feest verlaat, mag je niet meer naar binnen.

Het is natuurlijk leuk als er deze avond zo veel mogelijk leerlingen verkleed naar het feest komen. Je moet wel herkenbaar zijn bij de ingang dus geen volledige bodysuits of maskers die niet af kunnen.

Website door Webtraders