Inleveren boeken

26-06-2024

Informatie inleveren boeken
Het einde van het schooljaar komt in zicht en dus ook tijd om je schoolboeken in te leveren. Je hebt van Iddink een mail ontvangen met daarin de inlever informatie. (Geen mail ontvangen? Zie onderaan dit bericht meer informatie onder "Geen email ontvangen?".)

Nieuw
Het inleveren gaat er dit jaar anders uit zien dan je gewend bent. Iddink komt niet meer langs om samen met jou de boeken te scannen en te keuren, maar je verpakt ze in een plastic tas en legt deze zelf in de rolcontainer. Iddink verwerkt dan alle inleveringen in het magazijn, binnen enkele weken na het inlevermoment ontvang je het inleverbewijs per mail. Lees onderstaande informatie goed door. Bij vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Iddink.

Wanneer
De rolcontainers om de boeken in te kunnen leveren staan op 2 juli bij jou op school. De inleverlocatie is in de hal van het Brugklasgebouw. Je kunt de boeken inleveren vanaf 8.30 uur tot 16.30 uur. Je kunt pas je boeken inleveren zodra je lessen voor dit schooljaar afgelopen zijn óf als je daarvoor instructie van de school hebt gekregen.

Welke boeken
Wij ontvangen graag jouw schoolboeken retour die vermeld staan op dit persoonlijke inleverformulier. Elk boek staat hierop vermeld met titel en ISBN.

Inleverportaal
In ons inleverportaal zie je welke boeken je moet inleveren en kun je aan ons doorgeven welke boeken je daadwerkelijk gaat inleveren. Je kunt hier ook een melding maken als je bijvoorbeeld een boek kwijt bent, je een boek langer nodig hebt voor een zomertaak of al eerder hebt ingeleverd bij je docent. Om dit te registreren ga je naar boekeninleveren.iddink.nl en log je in met je streepjescode van je inleverformulier en je postcode.

Hoe lever je in
• Registreer je boeken in het Inleverportaal via boekeninleveren.iddink.nl

• Verwijder het kaftpapier en maak een stapel van je boeken. Let op: doe geen boek in een ander boek.

• Stop je inleverformulier voorin in het bovenste boek.

• Verpak alles in een plastic tas en plak deze goed dicht. De plastic tas leg je op school in de daarvoor bestemde rolcontainer.

• Wij adviseren je om twee foto’s te maken: één van de stapel boeken met zichtbare boekenruggen en één van de verpakte stapel boeken. Deze kunnen later handig zijn, mocht er onverhoopt iets misgaan.

• Plak een papier met je gegevens op de buitenkant van je tas. Minimaal je naam, postcode+ huisnummer en de klas waar je in zit.

• Je boeken worden bij Iddink zorgvuldig gescand, gekeurd en indien nodig gerepareerd.

Afwezig
Ben je zelf niet in de gelegenheid om je boeken in te leveren op school? Vraag dan of een van je klasgenoten je boeken kan inleveren. Belangrijk: vergeet niet je persoonlijk inleverformulier toe te voegen, anders weten wij niet dat het van jou afkomstig is.

Vakantietaak / herexamen
Heb je je schoolboeken langer nodig voor bijv. een vakantietaak of een herexamen? In het inleverportaal kun je aangeven dat je een zomertaak hebt, het boek kun je dan op een later moment inleveren.

Niet inleveren
Lever je één of meerdere van je boeken niet of te laat in? Of is een boek aantoonbaar beschadigd of beschreven? Dan zijn wij genoodzaakt om je een factuur te sturen. We hopen op je begrip hiervoor.

Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Geen mail ontvangen?

Mocht je aan het einde van deze week geen mail van Iddink hebben ontvangen, dan kun je de boeken inleveren op onderstaande wijze.

  • Verwijder het kaftpapier en maak een stapel van je boeken.
  • Maak een foto van de stapel boeken met de boekenruggen zichtbaar.
  • Verpak alles in een plastic tas en plak deze goed dicht.
  • Plak een papier met je naam, postcode, huisnummer en klas op de buitenkant van je tas.

Leg de tas in de daarvoor bestemde rolcontainer op school.

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe!

Website door Webtraders