Jubileumeditie Bedrijvenmarkt!

Al 15 jaar vindt de grootste bedrijvenmarkt in onze regio plaats op Were Di. Aanstaande donderdag 7 november is het tijd voor de jubileum-editie. Dan zullen 85 bedrijven uit Valkenswaard en omgeving zich presenteren aan leerlingen, ouders en docenten van de school. Het wordt een heel bijzondere editie die in het teken staat van 15 jaar samen ondernemen. In het unieke Experience-Lab gaan Abstraction, ASML en Rabobank groots uitpakken; leerlingen mogen daar naar hartenlust experimenteren met nieuwste technieken, gadgets en fungames.

Interactiviteit en diversiteit zijn belangrijke pijlers van de bedrijvenmarkt. Leerlingen van 3 vmbo, 4 havo en 5 vwo gaan goed voorbereid het loopbaangesprek aan met verschillende bedrijven om zo te ontdekken waar hun interesses liggen en welke weg zij kunnen bewandelen om uiteindelijk in hun droombaan terecht te komen. De bedrijven op hun beurt, komen in contact met mogelijk in hun bedrijfstak geïnteresseerde leerlingen en kunnen zo informeren, enthousiasmeren en stimuleren. Voor de bedrijven is de bedrijvenmarkt overigens ook een uitstekende gelegenheid om met de andere bedrijven uit de regio te netwerken.

De markt gaat open om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Leerlingen, hun ouders, personeelsleden zijn van harte welkom.

De bedrijvenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren én de inzet van de ambassadeurs van onze school: ASML - Gemeente Valkenswaard - JAM - Lunet Zorg - Rabobank de Kempen - Rendus Accountants & Belastingadviseurs B.V. - Valkenhof - VDL Groep.

Website door Webtraders