Contact

Leerlingen Havo 3B bouwen winnend ontwerp Scapetown

Leerlingen Johanneke van Uijthoven, Joylin van Gastel, Kiki Buiting, Britt de Louweren en Noa van der Wolf (havo3) hebben het winnende Were Di Scapetown-ontwerp gemaakt. De winnaars bouwden een maquette van een kinderkamer. Hun ontwerp scoorde met 128 punten het hoogste aantal punten. De tweede- en derde prijzen waren voor de sportkoepel van WD3 leerjaar 2 Nadia Wijnen en Fleur van Dinter met 126 punten, en de snoepwinkel van WD3 leerjaar 2 Lynn van Rooij en Marit Smets met 119 punten

In totaal bouwden leerlingen van Were Di dertien maquettes. Deze werden tentoongesteld tijdens de Open Dag op 27 januari. 

Tijdens die dag stemden bezoekers op hun favoriete ontwerp. De ontwerpen werden daarnaast beoordeeld door een vakjury. Deze bestond uit: 

  • Wouter Margry van Margry-Arts Architecten
  • Koen Bots van BOTS Bouwbedrijf
  • Bert van de Pol en Hans van Gestel van Opleidingsbedrijf Bouwmensen
  • Daniel Walczyk Docent Bouwen-Wonen-Interterieur van Were Di


De komende maanden bouwen leerlingen van Were Di, opleidingsbedrijf Bouwmensen Tilburg-Eindhoven en een aantal bouwpartners uit Valkenswaard de kinderkamer in het echt. Deze wordt tentoongesteld op het Bouw & Infra Park in Harderwijk tijdens de landelijke wedstrijd Scapetown in juni. In die wedstrijd bouwen deelnemers scapehouses (inclusief spelelementen). Deze zijn te zien in Scapetown. 


 Meer info: www.scapetown.nl

 

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders