Ga zelf maar kijken!

Voor een goede arbeidsoriëntatie en een passende studie- en beroepskeuze is het belangrijk dat leerlingen in klas 4, 5 en 6 zo snel mogelijk kennismaken met de “buitenwereld”, de praktijk.

Daarom worden er Open Bedrijven Dagen georganiseerd. Op zaterdag 25 januari zijn leerlingen, ouders en gezinnen bij heel veel bedrijven in verschillende branches welkom. Zonder aanmelding kunnen ze een kijkje nemen: een perfecte kans om informeel kennis te maken met de praktijk. De organisator, Werken in De Kempen, zegt: "De Open Bedrijven Dag is het ideale moment om te kijken waar je interesses liggen of een toffe bijbaan te scoren."

Hier kunt u de flyer over 25 januari vinden. Er is trouwens een speciale site waar alle deelnemende bedrijven zich presenteren: klik op deze link.

Brainport Industries College wil leerlingen en ouder(s) de kans geven om een kijkje te nemen binnen de aangesloten technische bedrijven. Er zijn op dit moment 22 Tech Events gepland in het voorjaar van 2020. U kunt op één of meerdere Events inschrijven bij de bedrijven waar uw zoon/dochter interesse in heeft. Tijdens een Tech Event krijgen u en uw zoon/dochter een korte presentatie, daarna volgt een rondleiding door het bedrijf en mogen leerlingen zelf aan de slag. Aanmelding voor deze events kan via deze link.

Meer informatie over buitenschools leren van Were Di? Mail ons. Of bel: 040-2074738.

Website door Webtraders