Puber in huis? - De voorstelling

Hoe ga ik met pubers om? Moet ik loslaten of juist grenzen stellen?

Deze en vergelijkbare vragen komen aan de orde in de theatervoorstelling over opvoeden anno 2020. Op woensdag 15 januari 2020 vindt namelijk in De Hofnar de theatervoorstelling 'Puber in huis? Een toer’ plaats. Marina van der Wal treedt op en het onderwerp is: opgroeien en opvoeden van pubers in de leeftijd van 10-18 jaar. De voorstelling is georganiseerd door de Gemeente Valkenswaard, in samenwerking met Were Di en onze samenwerkingspartners.

Niemand heeft een opleiding

Volgens Marina van der Wal heeft niemand een opleiding voor het opvoeden van een kind. Deze voorstelling is vooral bedoeld om de opvoeding van uw kind vanuit een positief perspectief te benaderen. De voorstelling is vrolijk, bijna cabaret. En aan het einde van de avond heeft u ook nog wat geleerd!

Waarom?

Wij bieden u deze voorstelling omdat gemeente en school het belangrijk vinden dat kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen en gezond en veilig opgroeien. Om kinderen hierbij te ondersteunen werken wij intensief samen met maatschappelijke partners en scholen en bieden wij via de scholen activiteiten aan kinderen vanaf groep 1/2 van de basisschool, tot en met jongeren in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Hierover vertellen wij u graag meer! Vanaf 19.00 uur staat er een informatietafel in de Hofnar, waar ook onze partners aanwezig zijn. Zij kunnen u een toelichting geven op de verschillende elementen die onderdeel zijn van genoemd aanbod en uw vragen beantwoorden.

Update 20 december 2019: De voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Website door Webtraders