Sterk, krachtig en prachtig

In onze regio zit veel techniek. Dat is bekend. Het is een regio met veel exacte, technische bedrijven. En dat zie je terug in het onderwijs. Van oudsher al: op Were Di is grote aandacht voor techniek, exacte vakken, ICT, informatica, duurzaamheid.

Sinds kort is de school penvoerder in het samenwerkingsverband van Sterk Techniekonderwijs waarin scholen, bedrijven en overheid in Valkenswaard, Heeze-Leende en Veldhoven werken aan nog beter, praktischer en moderner onderwijs. De rector van de school vertelt erover in Rondom Valkenswaard van maart 2019. (Klik hier voor de tekst.)

De eerste effecten zijn al zichtbaar op de school. Er zijn supermoderne apparaten aangeschaft (een CNC-werkbank en een lasersnijder) waardoor de leerlingen kunnen werken in een heel krachtige leeromgeving. Daarmee doen we recht aan onze missie 'Toekomst in uitvoering'.

Wie zomaar op een ochtend de school binnenloopt, ziet dat er een mooie mix is ontstaan van beproefde en van hypermoderne technieken. Prachtig vakmanschap krijgt op veel verschillende manieren vorm.

Techniekonderwijs: sterk - krachtig - prachtig.

Website door Webtraders