Webinar Studiefinanciering MBO

16-05-2023

Voor mbo’ers die (bijna) 18 jaar zijn en voor hun ouders organiseert DUO het webinar ‘Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?’. Het webinar is gratis en wordt uitgezonden op donderdag 1 juni om 19:30 uur.

Uitleg over studiefinanciering
Een mbo-student heeft recht op studiefinanciering vanaf het kwartaal volgend op de 18e verjaardag. Maar wat is studiefinanciering precies? Waar heeft een student recht op, hoe werkt het aanvragen? En hoe zit het met het studentenreisproduct? Tijdens het webinar vertelt DUO alles over studiefinanciering.

Ook komen de plannen van het kabinet aan bod om de studiefinanciering in het mbo te veranderen. De plannen zijn nog niet definitief. De Eerste Kamer moet er nog over besluiten. Dat gebeurt waarschijnlijk in juni.

In de live uitzending van 45 minuten kunnen kijkers vragen stellen. Deze vragen worden besproken in de 15 minuten aansluitend aan het webinar of na afloop via e-mail beantwoord.

Aanmelden
Het webinar is online te volgen via een computer, tablet of telefoon. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf registreren op duo.nl/webinar en krijgen via e-mail een herinnering op de dag van de uitzending.

Opmerking SG Were Di
Enige tijd geleden is er een vergelijkbaar webinar uitgezonden voor het HBO.
Dit webinar was later terug te kijken op de site, wij verwachten dat dat ook met dit webinar het geval zal zijn.

Website door Webtraders