15 mei: Lezing "Help, ik heb een puber!" in Leende

Op woensdagavond 15 mei, 20.00 uur, komt Kluun naar Dorpshuis de Schammert in Leende. Dit is op uitnodiging van Bibliotheek Dommeldal en Vrienden van de Bieb Heeze - Leende.

Kluun, wiens echte naam Raymond van de Klundert (1964) is, is een Nederlandse schrijver die bekend staat om zijn humoristische en soms controversiële stijl. Zijn debuutroman ‘Komt een vrouw bij de dokter’ uit 2003 was een enorm succes en werd in verschillende talen vertaald. Er werden meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht. Sindsdien zijn er een 10-tal boeken van zijn hand verschenen.

‘Help, ik heb een puber!’ is een van Kluuns latere werken, gepubliceerd in 2022. Dit boek richt zich op de uitdagingen van het ouderschap van tieners. Kluun deelt vaak zijn anekdotes uit zijn eigen leven en gezin, waarbij hij de lezer meeneemt door de ups en downs van het omgaan met puberende kinderen. Dit gaat gepaard met veel humor en een eerlijke blik op de realiteit van het ouderschap in deze levensfase van een kind.

Het boek biedt niet alleen vermakelijke verhalen, maar ook praktische adviezen en tips voor ouders die zich in dezelfde situatie bevinden. Kortom een echte survivalgids voor puberouders én een ode aan pubers.

Reserveren

Woensdag 15 mei, Dorpshuis de Schammert in Leende
Inloop: 19.30 uur / Start: 20.00 uur / Einde: 22.00 uur
Entree: € 12,50
Incl. kopje koffie / thee

Aanmelden en meer informatie: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten

Website door Webtraders