Bericht van Mr. Chadd

De eerste periode van het jaar is afgerond. In deze periode heeft het hele Mr. Chadd team hard gewerkt om zo veel mogelijk leerlingen te helpen met hun schoolwerk. Sinds de zomer zijn er al 45.000 vragen gesteld aan één van onze coaches! Ook in de rest van het schooljaar zetten wij alles op alles om uw zoon of dochter te helpen. Bijvoorbeeld ook op zondagavond, wanneer er eigenlijk iets eerder begonnen had moeten worden met leren…

Als ouder kunt u ook wat betekenen voor uw zoon of dochter rondom Mr. Chadd. Stel bijvoorbeeld samen eens een vraag. Het kan soms best lastig of spannend zijn om een vraag te stellen, zeker als je het nog niet zo vaak hebt gedaan. Van herhaling leert men, dit geldt ook voor vragen stellen in onze app.

Verder biedt Mr. Chadd een Academy (www.mrchadd.nl/academy) met uitlegartikelen over verschillende onderwerpen. Hierop is ook een format voor het maken van een planning te vinden (www.mrchadd.nl/academy/leertips/huiswerk-maken/huiswerkplanner)

Ook hebben we ook verschillende oefenexamens klaar staan in ons examenportaal. Bekijk het eens samen!

Wanneer u behoefte heeft aan een meer uitgebreide uitleg over Mr. Chadd, meld u dan aan voor de ouderavond! Meld u aan via deze link: https://www.mrchadd.nl/aanmelden-ouderavond of scan de QR-code hieronder.

Website door Webtraders