Bezige bij - vrijwilliger van het jaar

Op dinsdag 25 januari werd Marlies Verlinden-Verbeeten tot haar verrassing uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar in de categorie Zorg en Onderwijs. Ze werd daarmee beloond voor haar vele werkzaamheden bij de Stichting met je Hart en het vrijwilligerswerk bij Were Di waar ze meehelpt met de organisatie van stages voor de vmbo-leerlingen.

Uit het jury-rapport: "Marlies is een echte bezige bij. Zo is ze actief binnen de stichting ‘Met je Hart’ en binnen scholengemeenschap Were Di. Ze zet haar secretariële kwaliteiten in en maakt gebruik van haar grote netwerk om stages voor de leerlingen te regelen. Omdat Marlies zich inzet voor alle leerlingen binnen de scholengemeenschap Were Di, vindt de jury Marlies een terechte winnares binnen de categorie Zorg & Onderwijs."

Marlies heeft voorheen als receptioniste bij Were Di gewerkt en is zo’n 3 jaar geleden met pensioen gegaan. De bloemen en trofee werden uitgereikt door Burgemeester Anton Ederveen, Wethouder Mieke Theus en Kinderburgemeester Amy Vos.

Op en top verdiend, Marlies. Van harte gefeliciteerd!


Website door Webtraders