Brugklassers naar de Efteling op woensdag 22 november

21-11-2023

Morgen gaan we met de leerlingen van alle brugklassen regulier en Were Di Drie naar de Efteling! (woensdag 22 november 2023)
De leerlingen melden zich om 10.00 in het lokaal dat aangegeven is in magister en lopen daarna samen naar de bussen. Om 17.00 vertrekt de bus weer vanuit de Efteling richting Valkenswaard. We raden aan om genoeg eten en drinken mee te nemen voor de hele dag. En denk ook aan paraplu/regenkleding bij slechte weersomstandigheden. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor de waardevolle spullen die ze meenemen, laat deze zo nodig thuis.

Tijdens de excursie gelden de algemene schoolregels. Tijdens de busreis mogen de leerlingen niet eten. In geval van uiterste nood kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie van Were Di (040-2074700), zij zullen contact opnemen met de begeleiders in de Efteling.

De kosten van deze excursie worden gedragen door de school. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de mentor(en).

Let op:

Die dag is er tevens een zeer grote oefening van de hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance) op ons terrein.
I.v.m. deze hulpdienstoefening mogen de bussen niet het terrein op rijden. De leerlingen stappen vóór de school uit.

De fietsen van de leerlingen kunnen wel gewoon in de fietsenstalling worden gestald, het liefst vooraan. Leerlingen dienen deze snel te pakken en direct het terrein te verlaten.
Zij kunnen het brugklas/ WD3 gebouw niet meer in die avond, het brugklasgebouw is om 17.00 uur gesloten en niet meer toegankelijk.

Ouders die hun kinderen op komen halen, mogen dus ook niet het terrein oprijden. U kunt gebruik maken van de ventweg en de naastgelegen straten tegenover de school.
Onze excuses voor het eventuele ongemak en alvast hartelijk dank voor uw begrip.


Website door Webtraders