Directie Were Di weer voltallig

Per 1 augustus a.s. heeft SG Were Di in Valkenswaard weer een voltallige directie, bestaande uit rector en twee conrectoren. In februari maakte de school de vacature bekend voor een tweede conrector, met verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering, voor de relatie met het primair onderwijs en voor enkele nog nader te bepalen portefeuilles. De vacature bleek ruime belangstelling uit het onderwijsveld op te roepen. Uiteindelijk werd drs. T.M. Hurkx (1983) benoemd.

Toine Hurkx rondde in 2005 zijn opleiding af aan de Fontys Academie voor lichamelijke opvoeding in Tilburg. Hij gaf enkele jaren les in het speciaal onderwijs en het MBO. In 2007 werd hij coördinator van het VMBO-GT-onderbouwteam aan SG Were Di en sinds in 2017 is hij als manager onderwijs aan de school verbonden.

Hij leverde op veel gebieden bijdragen aan de ontwikkeling van de school. Zo begeleidde hij de invoering van gesprekken met leerlingen over Loopbaanoriëntatie en -begeleiding, was hij mede-organisator van de jaarlijkse internationale ontmoeting van vijf scholen en gaf hij succesvol vorm aan de onderwijskundige inrichting van de brugklas die in 2019 in een eigen gebouw gehuisvest werd.

In de afgelopen jaren volgde hij diverse cursussen op het gebied van management, coaching en conflicthantering. In 2017 begon hij aan de Executive Master of Management and Organization bij TIAS Business school in Utrecht. Die opleiding sloot hij in 2019 succesvol af met een onderzoek naar organisatie-identificatie bij Rabobank Nederland.

De heer Hurkx woont in Hapert, is gehuwd en vader van drie kinderen.

Website door Webtraders