Docent Joseph van Beek overleden

Op vrijdag 6 oktober j.l. bereikte ons het trieste nieuws dat onze gewaardeerde collega Joseph van Beek is overleden.

Joseph is als docent dit jaar maar liefst 40 jaar werkzaam geweest binnen Scholengemeenschap Were Di. Later dit jaar zouden wij dit jubileum met hem vieren. Ook heeft Joseph jarenlang de rol van mentor en jaarlaagleider vervuld binnen onze school.

Joseph was zelf leerling op het Hertog Jan College en begon daar, na zijn opleiding aan de Sportacademie in Tilburg, zijn carrière als docent Sport & Bewegen. Een logische keuze als je bedenkt dat Joseph zelf zeer sportief en actief was. Zo was hij jarenlang recordhouder op de sprintafstanden van atletiekvereniging Valkenswaard (AVV).

Op Were Di was Joseph zeer betrokken bij de Vijf Landen ontmoeting, daar genoot hij jarenlang van de diverse activiteiten en de gezelligheid en sportiviteit die daarbij hoorde. Ook organiseerde hij de introductieweek van havo 4.

Wij herinneren ons hem als een enorm betrokken collega die altijd in was voor een praatje en een lach. Hij stond klaar voor zowel leerlingen als collega’s. Joseph zal enorm worden gemist op school.

Wij wensen zijn familie, vrienden en collega’s veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Jullie herinneringen aan Joseph kun je delen met de familie via: Joseph van Beek | In memoriam (dela.nl)

Website door Webtraders