Eindexamenconcert en - expositie in de Hofnar in Valkenswaard

22-2-2024

Op dinsdag 27 februari vindt in theater De Hofnar het eindexamenconcert en de examenexpositie plaats. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het eindexamenconcert is een onderdeel van de schoolexamens. Tijdens dit concert presenteren de leerlingen zich vocaal en instrumentaal in verschillende muziekstijlen en genres aan het publiek. Deze leerlingen uit 5-havo en 6-vwo hebben zelf het programma samengesteld en gerepeteerd.
In de hal en de eerste verdieping van de Hofnar is er een expositie van de werken die afgelopen jaar door de beeldende leerlingen zijn gemaakt. Er is zowel tweedimensionaal als driedimensionaal werk. Elk kunstwerk vertelt een eigen en persoonlijk verhaal waar de maker u die avond graag meer over vertelt.

U kunt die avond vanaf 18:15 op de eerste etage de expositie bekijken. Om 19:45 begint het eindexamenconcert van de muziekleerlingen in de theaterzaal. Het concert heeft een pauze en zal ongeveer tot 22:00 duren.

We hopen u 27 februari te kunnen begroeten in theater de Hofnar. Zowel de expositie als het concert zijn vrij te bezoeken.

Website door Webtraders