Eindexamenleerlingen opgelet! Zorg dat je je bestanden niet kwijtraakt!

23-05-2023

Heb jij een laptop via The Rent Company? Let dan op: bij het verlaten van de school, wordt het schoolaccount verwijderd. Er kan dan geen gebruik meer worden gemaakt van het Office365 account dat via de school is verkregen.

Documenten in de OneDrive SG Were Di worden verwijderd. Zorg zelf voor een back-up!

Laptops die bij The Rent Company zijn aangeschaft , zijn ingericht met een Windowsaccount op basis van schoolgegevens.

LET OP: Examenleerlingen worden uitgeschreven uiterlijk 7 dagen nadat ze de examenuitslag hebben gehad. Dus als je te horen hebt gekregen of je geslaagd bent of niet. Leerlingen die een herkansing doen worden pas uitgeschreven als ze daarvan weer de uitslag hebben ontvangen. Schrijf dit duidelijk op in je agenda zodat je niet voor verrassingen komt te staan en al je documenten weg zijn.

Krijg je de uitslag geslaagd op 14 juni dan wordt je uitgeschreven op 21 juni. Ga je herkansen omdat je gezakt bent of een beter cijfer wil behalen, dan krijg je de uitslag op 6 juli en wordt je uitgeschreven op 13 juli.

Maak dus zo snel mogelijk een ander Windowsaccount aan op je laptop, om deze te kunnen blijven gebruiken. Documenten kun je dan ook verplaatsen naar het nieuwe Windowsaccount.

Heb je hulp nodig of wil je je laptop opnieuw laten installeren, zodat hij weer ‘schoon’ is, bij de servicedesk in het Brugklas/ WD3 gebouw helpen ze je graag.

Website door Webtraders