Eindfeest 2023

20-06-2023

Aloha! De zomervakantie is weer in zicht! Dit gaan we vieren op het eindfeest in het sportgebouw op vrijdag 30 juni 2023.
We nodigen alle leerlingen van harte uit om dit feest samen met ons te vieren, want Hak op de Tak komt draaien! Trek dus allemaal je mooiste zomerse outfit uit de kast en kom gezellig feesten met ons!

Alle leerlingen van de school zijn welkom vanaf 20.00 uur; de feestavond eindigt om 23.00 uur. Ouders die hun kind willen ophalen en de drukte rond 23.00 uur willen vermijden, kunnen natuurlijk een eerdere eindtijd afspreken. Het is overigens niet de bedoeling dat de ouders het terrein oprijden om hun kinderen af te zetten of op te halen. U kunt de kinderen afzetten en/of ophalen op de ventweg tegenover de school.

Voor alle schoolfeesten geldt een ‘alcoholvrij’ beleid. Er worden dus geen alcoholhoudende dranken geschonken en je moet bij binnenkomst een alcoholpromillage van 0,0 hebben. Het bezit en gebruik van alcohol en drugs is op het schoolterrein verboden en daarnaast geldt ook het rook/ vapeverbod op school.

Hier vindt u de brief die naar alle leerlingen en hun ouders is verzonden.

Website door Webtraders