Felle strijd in brugklasfamilies

Naar school gaan doe je meestal in je eentje. Dingen leren, vaardigheden beheersen, inzichten opdoen, laten zien wat je kunt, tonen wat je weet, je doet het meestal alleen. Maar woensdag 28 april gaat dat veranderen. Dan vindt de Were Di Brugklasquiz 2021 plaats. Het hele gezin van de brugklasser mag meedoen! Niemand hoeft er alleen voor te staan, maar je moet het wel zelf even organiseren! Om 19:00 uur start de Online quiz met vier echt quizmasters en met mooie prijzen in het verschiet.

Het initiatief komt van de docenten Manon van de Wiel, Jeroen Haneveer en Willem Story van SG Were Di. Zij missen de excursies en uitstapjes met hun leerlingen; de bijzondere gelegenheden om wat toe te voegen aan het schoolbestaan en in plezierige sfeer elkaar beter te leren kennen. Want school is natuurlijk méér dan les geven of krijgen. Story: "Na al die verplichte online lessen met hele en halve klassen hadden wij wel een keer zin om iets echt leuks met elkaar te doen."

Wat kunnen we verwachten? "Het moet voor iedereen een gezellige avond worden. De hele familie mag meedoen, want samen kom je altijd verder. En we hebben een hoop vragen verzonnen waar iedereen iets mee kan. En er zit ook een hoop gekkigheid bij, tiktokdansjes, om maar eens iets te noemen. Het wordt een feest!"

De drie organiserende docenten hebben het evenement de 'Brugklasquiz 2021' genoemd. Dat wekt de verwachting dat er nog wel eens een Brugklasquiz 2022 zou kunnen komen ... Aan het enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen!


N.B. De brugklasleerlingen ontvingen op 22 april onderstaande uitnodiging met een link naar de quiz.Website door Webtraders