Halloweenfeest voor alle brugklassers!

10-10-2023

De Herfstvakantie is weer in zicht! Dat zullen we vieren op het Halloweenfeest in het sportgebouw op vrijdag 13 oktober 2023. We nodigen alle brugklasleerlingen van harte uit om dit feest samen met ons te vieren. Trek dus allemaal je engste outfit uit de kast en kom gezellig feesten met ons!

Als artiesten hebben we Ignition, Martin B en Hak op de Tak! We zullen ook een laserarena inrichten en een gamelounge om de afwisseling erin te houden.

Alle leerlingen van leerjaar 1 van de school zijn welkom vanaf 20.00 uur; de feestavond eindigt om 23.00 uur. Ouders die hun kind willen ophalen en de drukte rond 23.00 uur willen vermijden, kunnen natuurlijk een andere eindtijd afspreken. Het is niet de bedoeling dat de ouders het terrein oprijden om hun kinderen af te zetten of op te halen. U kunt de kinderen afzetten en/of ophalen op de ventweg tegenover de school.

Nog een paar praktische tips.

  • Tijdens het feest is alleen het sportgebouw geopend. De leerlingen kunnen dus niet bij hun kluisjes.
  • In het sportcomplex wordt een garderobe ingericht. Neem geen waardevolle spullen mee!
  • Je hebt alleen toegang op vertoon van je leerlingenkaart (krijg je via de mentor of docent). Van die regel kan helaas niet afgeweken worden. Zorg dus dat je je leerlingenkaart bij je hebt!

We wensen iedereen alvast een heel fijne avond en een geweldige herfstvakantie toe.

Website door Webtraders