Kerstactie SG Were Di (brugklassen en WD3)

Zoals ieder jaar houden we ook dit jaar een kerstactie voor een goed doel op SG Were Di. Dit doen we met alle brugklassers en geheel Were Di Drie.

Dit jaar is de keuze gevallen op de stichting Endparalysis. Dit is een stichting die onderzoek doet naar genezing van een dwarslaesie. We zamelen niet alleen geld in voor deze stichting, maar we hebben ook als doel om jongeren zich er bewust van te maken dat het hen ook kan overkomen, in een seconde van onoplettendheid.
Denkt u eens hoe vaak kinderen op de telefoon zitten tijdens het fietsen, op de trap naar de volgende les stormen of bij sport pech hebben omdat ze erg fanatiek zijn…

Alle brugklas en WD3 leerlingen krijgen voorlichting over de stichting Endparalysis. Hierna kunnen ze op pad met een formulier met een unieke QR-code en hun leerlingenpas om sponsoren te zoeken voor deze actie. Denk hierbij aan laagdrempelige sponsoring: een klusje bij bekenden, het maken van een kerststukje, een donatie voor elke goal etc.

Uiterlijk woensdag 21 december levert hij/ zij deze lijst in een envelop in bij de mentor, voorzien van naam, klas en het totaalbedrag. Voor zowel de leerling die het meeste geld inzamelt als voor de klas met de hoogste inzameling is er een leuk prijsje.

Voor meer informatie over de stichting kunt u kijken op de pagina van https://endparalysis.org

Bij vragen kunt u contact opnemen met Marion de Brouwer - Arts via: brw@sgweredi.nl


Website door Webtraders