Laptop informatie avonden

14-05-2024

Voor het volgen van de lessen gebruiken onze leerlingen een eigen laptop. U kunt zelf of via de Rent Company een laptop aanschaffen. Leerlingen die kiezen voor een laptop van de Rent Company kunnen gebruik maken van de servicedesk op school.

Een van de mogelijkheden om te voorzien in een geschikte laptop is deze aan te schaffen bij The Rent Company.
Hier vindt u de flyer van The Rent Company inclusief een code om in te loggen en te bestellen.

Om u te informeren over geschikte laptops en de Rent Company vindt er een informatie avond plaats. Vanwege het aantal bezoekers hebben we twee data en twee tijden gecommuniceerd in de brief die u afgelopen week heeft ontvangen. De bijeenkomst vindt plaats in het brugklasgebouw. Ook de kinderen zijn hierbij uitgenodigd.

Tijdens deze avond krijgt u een presentatie (ca 30 minuten) over het aanbod van The Rent Company waarna er gelegenheid is de laptops te bekijken en persoonlijke vragen te stellen bij de mensen van The Rent Company. U hoeft nog geen beslissing te nemen omtrent de aanschaf van de laptop. U krijgt later, via de mail, informatie thuisgestuurd om rustig uw keuze te maken en desgewenst uw bestelling via internet bij The Rent Company te plaatsen.

Website door Webtraders