Lenteschool: ook voor jou!

Update 18 maart: aanmeldingstermijn verlengd tot en met 23 maart 2020.

Vallen je resultaten tegen?

Ben je bij een vak de draad een beetje kwijtgeraakt?

Bang om te blijven zitten?

Al een paar keer hebben we de Lenteschool georganiseerd, samen met andere scholen. Tijdens de meivakantie ga je dan naar school en kun je vier dagen lang werken aan één vak. Er is deskundige hulp. Aan het einde van de week maak je een toets die wordt nagekeken door een docent van Were Di. Je cijfer vervangt één of meer toetsen die je slecht gemaakt had.

Zo werkt dus de Lenteschool! Vanwege het succes in eerdere jaren bieden we in april 2020 opnieuw de Lenteschool aan. Leerlingen van gt-3, havo-3, vwo-3, havo-4, vwo-4 en vwo-5 kunnen meedoen.

Meedoen?

De Lenteschool vindt plaats tijdens de meivakantie, op 18, 19, 20 en 21 april 2020, op het Eckartcollege in Eindhoven. Je gaat dus van zaterdag tot en met dinsdag naar school!

Je werkt aan één vak, vier dagen lang van 09.00 tot 16.00 uur, met natuurlijk de nodige pauzes. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij je wel bent toegelaten maar gewoon niet komt.

Nieuwsgierig geworden?

Lees dan de Spelregels van de Lenteschool die je kunt vinden in onderstaande brief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mw. Döring, drg@sgweredi.nl.

Brief over de Lenteschool aan de ouders.

Brief over de Lenteschool aan de leerlingen.

Website door Webtraders