Muziek met Publiek - eindelijk!


Dinsdag 22 februari '22 was een memorabele dag. Natuurlijk allereerst door al die tweeën: 22-2-22. Maar veel belangrijker: die avond was het eindexamenconcert van havo-5 en vwo-6: voor het eerst konden de jonge musici weer optreden voor publiek. En dat is waar muziek ook voor bedoeld is. Je oefent je suf om anderen iets moois te laten horen en in ruil krijg je applaus.

In een volle Hofnar lieten de leerlingen horen waar ze afgelopen vijf maanden aan gerepeteerd hebben. Het programma hadden de leerlingen zelf samengesteld. En dus passeerden verschillende genres en stijlen de revue. De musici lieten zien en horen dat ze niet voor één gat te vangen zijn; hun muzikaliteit strekt zich uit over meerdere muziekinstrumenten.

Onzichtbaar voor de meeste bezoekers, zaten op het balkon van de Hofnar twee examinatoren. Zij hadden part noch deel aan de voorbereiding gehad maar beoordeelden de optredens. En gelukkig - alle leerlingen hebben het praktijkgedeelte met een positieve beoordeling afgesloten. Ook een vorm van applaus!

Website door Webtraders