Nieuwe conrector bedrijfsvoering en ondersteuning.

Per 1 januari 2023 zal Sebastiaan Marechal MLE, Msen op Were Di starten als conrector bedrijfsvoering en ondersteuning. Op dit moment is hij directeur van Mytylschool Eindhoven. Sebastiaan volgt Toine Hurkx op die sinds 1 augustus 2022 directeur is van het Nuenens College.

Sebastiaan Marechal (1968) studeerde af als leerkracht in 1995 en heeft sindsdien zowel op onderwijs als op leidinggevend gebied verschillende opleidingen gevolgd waaronder de Master Special Education Needs, de Master Leading in Education en Tias financieel management, bestuur en governance en strategisch management.

Tussen 1995 en 2022 werkte Sebastiaan als leerkracht, afdelingsleider, conrector én directeur op verschillende scholen in de regio. De afgelopen 6 ½ jaar daarvan was hij directeur van Mytylschool Eindhoven. Het betreft een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs waar maatwerk geleverd wordt aan leerlingen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Mytylschool EIndhoven maakt deel uit van hetzelfde samenwerkingsverband als Scholengemeenschap Were Di.

Sebastiaan: “Ik vind het een eer om in de functie van conrector op Scholengemeenschap Were Di aan het werk te gaan. Were Di is in Valkenswaard een begrip. Leerlingen krijgen er niet alleen goed onderwijs maar worden breed uitgedaagd om hun eigen plek in de maatschappij te vinden.”




Website door Webtraders