Op 11 juli 2023: Boeken inleveren

03-07-2023

Het einde van dit schooljaar komt snel dichterbij. Voordat jullie kunnen genieten van de zomervakantie dienen jullie je (huur)boeken nog in te leveren.

Hieronder volgt alle informatie:

Je ontvangt van Iddink een e-mail met een stappenplan. Twee weken voor het inleveren is op www.iddink.nl/downloads in je account je persoonlijk inleverformulier beschikbaar.
Vergeet deze niet uit te printen en mee te nemen anders is het niet mogelijk om je boeken in te leveren!

Inleveren huurboeken:
Op dinsdag 11 juli in de hal van het brugklasgebouw. Voor de tijden van jouw klas raadpleeg je jouw inleverformulier of dit inleverschema.

Kan ik mijn boeken op een andere dag inleveren?
Nee, dat kan niet. Je moet je boeken echt op dinsdag 11 juli op school bij Iddink inleveren. Als je dat niet doet, moet je de verzending zelf betalen.

Kun je niet aanwezig zijn op het moment van inleveren?
Wanneer de leerling zelf niet aanwezig kan zijn op het inlevermoment kan iemand anders voor hem/ haar de huurboeken inleveren. Ook kan de leerling zijn/ haar boeken vóór het inlevermoment naar Iddink opsturen via UPS (neem hiervoor contact op met Iddink). De verzendkosten zijn voor de leerling. Uiteraard blijft men zelf verantwoordelijk voor de boeken én het inleveren.

Vakantietaak/ herexamen
Wanneer een leerling een vakantietaak of herexamen heeft, dient de leerling dit vóór 11 juli door te geven. Is het nog niet zeker dat de leerling een vakantietaak of herexamen heeft? Lever dan tóch al de boeken in. De benodigde boeken zullen dan, na bestelling, met spoed naar de leerling verzonden worden. Zodra de boeken niet meer nodig zijn kan de leerling een retourmelding maken en de boeken retourneren.

Niet of laattijdig inleveren
Ontbreken er één of meerdere boeken? Dan dient de leerling deze zo spoedig mogelijk (hoe eerder hoe beter) aan Iddink op te sturen. Afhankelijk van het moment van verzenden worden kosten voor ‘te laat inleveren’ aangerekend waaronder een administratieve kostenpost van € 4,95. De gemaakte verzendkosten zijn voor de leerling. Is een boek aantoonbaar beschadigd of beschreven? Dan kan het zijn dat de leerling hiervoor een factuur van Iddink ontvangt.

Contact Iddink
Op www.iddink.nl/contact kan de leerling makkelijk een vraag stellen aan Iddink of informatie vinden over het inleveren en bestellen van boeken.
Mocht men naar een schoolcode vragen dit is S380 voor SG Were Di.

Inleveren kluissleutel leerjaar 1
Zit je dit jaar in de brugklas? Dan moet je op dinsdag 11 juli ook je kluissleutels in leveren, dit kan op dezelfde tijd als je je boeken komt inleveren (dit geldt niet voor leerjaar 1 Were Di Drie: zij houden hun eigen kluisjes in het volgende schooljaar).
Doe je 2 kluissleutels in een envelop met hierop je naam, klas én kluisnummer en plak deze dicht.

Bestellen van je boeken voor het nieuwe schooljaar:
U hoeft geen schoolboeken te bestellen. Dat doet school voor u. U krijgt een bestelbevestiging van Iddink. De boeken worden in de laatste vakantieweek thuisbezorgd.
Check regelmatig uw email voor de T&T zodat u weet wanneer uw pakket bezorgd wordt.

Start van het nieuwe schooljaar:
Zijn de boeken voor uw zoon of dochter niet of niet volledig geleverd?
Neem dan direct contact op met Iddink, het telefoonnummer is 0318 648 761. Verdere gegevens vind u via deze link Klantenservice – Iddink.
Iddink vraagt de leerling altijd eerst naar zijn/haar klantnummer alvorens hem/haar verder te bedienen. Mocht men naar een schoolcode vragen dit is S380.


Boeken inleveren 11 juli 2023
Website door Webtraders