Ouderavond Mr. Chadd (8 + 11 mei 2023)

Sinds januari 2022 kunnen alle leerlingen van Were Di gebruik maken van Mr. Chadd. Dit is een digitaal leerplatform waarbij leerlingen on demand vragen kunnen stellen over hun schoolwerk, zowel voor, tijdens als na schooltijd. Ze worden gecoacht en begeleid door gescreende, universitaire studenten die dicht bij de belevingswereld van uw kind staan. Dankzij de ruime openingstijden van het platform kan uw kind altijd en overal zijn/haar huiswerkvragen stellen, op het moment dat hij/zij zelf gemotiveerd is om aan de slag te gaan.

Alle leerlingen hebben eerder dit schooljaar klassikaal voorlichting ontvangen over het gebruik van Mr. Chadd. Bij de start van de samenwerking in 2022 is er daarnaast een online ouderavond georganiseerd, waarin aan ouders/verzorgers meer verteld werd over de mogelijkheden van Mr. Chadd.

Om u als ouder opnieuw de kans te geven meer informatie te ontvangen, organiseren wij in samenwerking met Mr. Chadd een nieuwe online ouderavond. U kunt deelnemen aan deze ouderavond op maandag 8 mei om 19:30. De ouderavond zal ongeveer 30 minuten duren en vindt plaats via Teams. Tijdens dit moment wordt toegelicht hoe Mr. Chadd precies werkt en welke rol u als ouder daarin heeft. Aanmelden kan via de link https://www.mrchadd.nl/aanmelden-ouderavond.

Een week voor de ouderavond en op de dag van de ouderavond ontvangt u van Mr. Chadd een persoonlijke toegangslink via een e-mail. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Bij technische problemen kunt u via support@mrchadd.nl in contact komen.

Bent u maandag 8 mei niet in de gelegenheid deel te nemen aan de ouderavond? Dan is er een extra optie op donderdag 11 mei om 19:30. Via bovenstaande link kunt u zich ook voor deze ouderavond aanmelden, die eveneens via Teams plaatsvindt.

Website door Webtraders