Presentatie voor Catch door Nobleo-Technology

Op donderdag 8 juni j.l. heeft Nobleo-Technology, een Hightech bedrijf uit Eindhoven, een hele boeiende presentatie én demonstratie gegeven voor de programmeerklas van SG Were Di "Catch”.

In de presentatie hebben ze laten zien hoe de door hun ontwikkelde autonome robots diverse problemen heel efficiënt kunnen oplossen. Zo kan de zelfrijdende tractor Harvey op de centimeter nauwkeurig een land bewerken. En kan robot Beetle schepen aan de buitenkant schoonmaken.

Dat het boeide van de eerste tot de laatste minuut blijkt wel uit de vele en hele goede vragen van de Catchers én de aanwezige derdejaars bk-leerlingen (die zelf ook robots maken met microbits).

En dan was er nog Cindy... Deze “dame” heeft, geheel autonoom, met een laser een plattegrond gemaakt van het Catch-plein en de omliggende lokalen. Op het smartboard zagen de leerlingen Cindy over het plein bewegen. Ze zagen ook zichzelf, door de laser van Cindy geregistreerd, óp het scherm. Indrukwekkend hoe ze nieuwe slimme paden kan berekenen bij het ontdekken van nieuwe obstakels.

Wij willen Nobleo-Technology hartelijk danken voor deze fantastische presentatie, graag tot een volgende keer!


Website door Webtraders