Radically mine - radicaal gewonnen!

Op donderdag 14 april was de opening van de expositie van het project Radically Mine in het Van Abbe Museum in Eindhoven.

Enkele weken zijn de leerlingen van kunst beeldend bezig geweest met dit project waarin zij hebben nagedacht over ons koloniaal verleden en
over de rol van traditie, identiteit, cultuur en familie in hun eigen leven. Maar liefst zes leerlingen van onze school werden uitgekozen om hun kunstwerk te tonen in het museum.

Onder de exposanten waren Mirthe Verhagen, Anbinh van Meijl, Joëlle van Herk, Pien van den Ouden, Jocelyn Godschalk en Jamely Damen.

Mirthe Verhagen was de grote winnaar van de expositie, Anbinh van Meijl kreeg een tweede plaats, waarmee zij een wildcard heeft gewonnen.
Met deze wildcard heeft zij een plekje bemachtigd in de voorrondes voor de Kunstbende wedstrijd, waar zij haar werk nogmaals aan een professionele jury mag tonen en eventueel kan doorgaan naar de landelijke finale! We volgen het vol bewondering. Via deze weg willen we het werk van de exposanten trots met jullie delen, geniet van de foto’s.
De tentoonstelling Radically Mine is nog te bezoeken tot en met 6 juni 2022 in het Van Abbe Museum.

Website door Webtraders