The stage is ours -> la scène est à nous!


En de winnaar is .... brugklas gy1v!

De Hofnar sloot onlangs de tweede ronde van dit seizoen van 'The stage is Ours' af met de bekendmaking van de winnaar. Het theater wil namelijk de afstand tot scholieren verkleinen, jongeren in aanraking laten komen met podiumkunsten en de inwoners van Valkenswaard een verrassend en steeds wisselend theateraanbod bieden.

Met 'The Stage is Ours!' krijgen leerlingen van Were Di de gelegenheid het theater over te nemen; een hele dag de theaterzaal, de foyer, het technische materiaal en twee technici. Daar kun je wel wat leuks mee doen, en onze leerlingen kunnen dat zeker!

In de vorige ronde heeft een groep leerlingen van Were Di Drie gewonnen: zij laten op 9 maart een bingo-avond voor senioren plaatsvinden.

De tweede ronde werd gewonnen door brugklas gy1v. Die klas heeft het plan opgevat om een toneelstuk op te voeren in het Frans. "Niks stage is ours," zeggen die leerlingen, "LA SCÈNE EST À NOUS!!" Dat klinkt als een klok, zeg nou zelf.

Veel kunnen we nog niet verklappen over het stuk, maar het verhaal zal zich afspelen op een middelbare school. Een school die misschien wel een klein beetje lijkt op een bekende middelbare school in het Valkenswaardse ....... ! We houden u op de hoogte.

Website door Webtraders