Uitnodiging kandidaatstellen OPR

19-06-2023

In het Regionaal Samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs (RSV PVO) zijn 39 scholen uit het regulier- en speciaal voortgezet onderwijs verenigd.

Elke leerling heeft recht op goed onderwijs. Binnen ons samenwerkingsverband hebben de reguliere voorgezet- en speciaal voorgezet onderwijsscholen afspraken gemaakt hoe we passend onderwijs vormgeven. Als een leerling (tijdelijk) meer ondersteuning, extra begeleiding of hulp van een deskundige nodig heeft, dan kan het samenwerkingsverband door school ingeschakeld worden om samen met ouders, de ondersteuners op school en professionals een zo passend mogelijke thuisnabije plaats in het onderwijs te vinden.

Het RSV PVO 3007 omvat de volgende gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Eindhoven, Heeze-Leende (postcodes 5595 en 6029), Nuenen Gerwen Nederwetten, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Voor het Regionaal Samenwerkingsverband worden kandidaten gezocht om plaats te nemen in de OPR (de Ondersteuningsplanraad).
In deze brief vindt u meer informatie hierover..

In september vindt er een informatie avond Ondersteuningsplanraad plaats:
Datum: 19 september 2023 van 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Vakcollege Eindhoven, Geert Grootestraat 1-01 te Eindhoven

Website door Webtraders