Vijflandenontmoeting 12-13-14 mei 2023 in Mönchengladbach

16-05-2023

Vijflandenontmoeting 12-13-14 mei in Mönchengladbach

Afgelopen weekend zijn we met 60 leerlingen van het Were Di naar de Vijflandenontmoeting geweest. Het gastland van dit jaar was Duitsland, dus we zijn met de leerlingen en collega’s vertrokken naar Mönchengladbach. Vrijdagmiddag zijn we hier gearriveerd en na een mooie openingsceremonie zijn de leerlingen opgehaald door de gastgezinnen.

De leerlingen hebben een fijn verblijf gehad in de gastgezinnen! Zaterdag was het heerlijk weer, dus de buitensporten hebben genoten van prachtige wedstrijden in het zonnetje. Iedereen heeft zich goed ingezet en heeft met veel plezier en Fair-Play gespeeld tegen alle tegenstanders. Orkest, zang en theater zijn druk bezig geweest met het in elkaar zetten van een mooie presentatie op zondag. Daarnaast zijn de leerlingen van kunst bezig geweest met graffiti, en de leerlingen van documentaire zijn met prachtige foto’s aan de slag gegaan.

Dit jaar hebben de meiden van Streetball de eerste prijs gewonnen, dus deze prijs is met de meiden naar Valkenswaard gekomen!

We sluiten dit weekend met veel plezier af. Volgend jaar wordt de Vijflandenontmoeting georganiseerd in Pelt (België), met hopelijk net zo’n mooi weer als afgelopen dagen.
Zet daarom 19, 20 en 21 april alvast in je agenda!

Website door Webtraders