Vincent van Groenendael nieuwe conrector Onderwijs van Scholengemeenschap Were Di

2-2-2024

Vanaf 1 februari wordt Vincent van Groenendael de nieuwe conrector Onderwijs van Scholengemeenschap Were Di. Hij volgt hiermee Cynthia Veerman op, zij is sinds 1 januari jl.. vestigingsdirecteur van SG Were Di.

Vincent zal gaan samenwerken met vestigingsdirecteur Cynthia Veerman en conrector Bedrijfsvoering Sebastiaan Marechal om de kwaliteit en innovatie van het onderwijs op onze school te bevorderen.

Vincent is 42 jaar oud en woont in Dommelen met zijn partner Lotje in een gezellig samengesteld gezin met vier kinderen. Hij heeft onlangs zijn opleiding Onderwijs Management afgerond aan TIAS/ Nimbas, een gerenommeerd instituut voor onderwijskundig leiderschap. Hij heeft een ruime ervaring in het onderwijs, zowel als docent als teamleider. Hij is begonnen als docent geschiedenis en heeft daarna verschillende jaren de bovenbouw van het vwo aangestuurd. Sinds afgelopen jaar was hij teamleider van vwo 3, 4, 5 en 6.

Vincent is enthousiast over zijn nieuwe rol en kijkt ernaar uit om de school verder te ontwikkelen. Hij zegt: “Ik ben erg blij met deze kans om vanuit een andere rol een bijdrage te leveren aan het onderwijs op deze school. Ik kijk ernaar uit om met alle betrokkenen het beste uit onze leerlingen en medewerkers te halen. Ik hoop dat ik met mijn kennis, ervaring en passie een positief verschil kan maken.”

Vincent is aangesteld voor een projectperiode van 2,5 jaar, waarin hij zich zal richten op het verbeteren van de onderwijskwaliteit, het stimuleren van de professionalisering van het personeel en het versterken van de samenwerking met externe partners.

Wij wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

Website door Webtraders