Wat wil jij later worden? Ga naar de bedrijvendag!

WAT WIL JIJ LATER WORDEN? ONTDEK HET TIJDENS DE DIGITALE OPEN BEDRIJVEN DAG!

Ben jij je ook al aan het oriënteren op je toekomst? Maar vind je het best lastig om te kiezen? Kom dan kijken bij de Digitale Open Bedrijven Dag! Gewoon lekker vanuit huis. Aan jou de kans om bij bedrijven in de regio binnen te kijken! Dus heb jij altijd al willen weten hoe een werkplaats eruit ziet, of een druk kantoor? En wat ze daar dan doen? Kom kijken!

Zaterdag 27 maart is het zo ver: dan gaat de Digitale Open Bedrijven Dag van start! Dat is voor jou een kans om binnen te kijken bij bedrijven in de buurt. Én om te kijken wat jij leuk vindt binnen het bedrijfsleven! Vanaf die dag kun jij een virtuele tour volgen, samen met iemand van het bedrijf. Die persoon is er om jou alles uit te leggen en jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt straks binnenkijken bij onder andere deze bedrijven:


Alius Energy
Is expert op het gebied van klimaatbeheersing, en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen.

Made by Driessen
Maakt dunne plaatwerkdelen en werkt met lassers, plaatbewerkers en kantzetters. Alles met techniek, dus!

Becx Verhuur
Verhuurt grote voertuigen zoals: trekkers, opleggers, heftrucks en trailers.

Moeskops Grafisch Afwerking bedrijf BV
Zijn briljant met karton. Maken opbergspullen als: ringbanden, mooie dozen en omslagen.

Oktober
Alle (thuis)zorg onder één paraplu: van ouderen tot jonggehandicapten.

Jumbo Hapert
De bekende supermarkt, maar dan achter de schermen!

Barbas Bellfires
Maken haarden en kachels, met oog voor detail!

Hiernaast doen er nog veel meer toffe bedrijven mee uit verschillende sectoren, zoals VDL met meerdere locaties, Baetsen en meer! Voor een compleet overzicht van alle bedrijven, zie: https://www.openbedrijvendag.nl/bedrijven


Kun je die dag nou niet? Geen probleem! De website van de Open Bedrijven Dag zal een jaar lang live staan. De tour kun je dus een jaar lang volgen. Maar wil je graag wat vragen aan de grote baas? Zorg dan dat je zaterdag 27 maart op de website bent!

Dan hebben we nog iets leuks voor je: we organiseren een feestje vooraf! Op vrijdag 26 maart kun je meedoen aan de keigezellige en keigrote Kempen Quiz! Je kunt hier echt hele toffe prijzen mee winnen. Ben je benieuwd naar wát je kunt winnen en wil je alvast de eerste vragen zien? Volg ons dan op social media!

Tot dan!

Website door Webtraders