Wel eens gedacht over een baan in het onderwijs?

27-09-2023

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Wel eens gedacht over een baan in het onderwijs? Zou u willen weten wat werken in het onderwijs in Midden- en Oost-Brabant behelst en hoe u een overstap naar onze mooie sector kunt maken? U bent bij deze van harte uitgenodigd voor ons carrièreswitch event ‘Het onderwijs in! Brabant’ op 4 oktober 2023.

Antwoord op al uw vragen

Speelt bij u de gedachte om een carrièreswitch te maken naar het basisonderwijs, voorgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs door uw hoofd? En wilt u zich oriënteren op wat zo’n switch voor u dan inhoudt? Welke opleiding moet u bijvoorbeeld volgen, wat zijn de kosten in tijd en geld, wat houdt werken op een school in en gaat deze switch u écht gelukkig maken!? Dat zijn vragen die beantwoord worden tijdens ons event.

Écht kennismaken met het beroep

Tijdens de avond kunt u echt kennismaken met het leraarschap. U ontmoet schoolleiders, HR professionals, loopbaanadviseurs, leraren, lerarenondersteuners én leerlingen. Last but not least, u kunt in gesprek gaan met de mensen die u voor gingen. Er zijn 4 oktober meerdere zij-instromers aanwezig. Deze mensen hebben heel bewust gekozen voor het onderwijs. Zij werken alweer een aantal jaren met veel plezier als leraar op een school in onze regio.

Het onderwijs in! Brabant à aanmelden!

4 oktober 2023 van 18:00u tot 21:30u

Seats2Meet - Den Bosch

Inschrijven voor ‘Het onderwijs in! Brabant’ kan via: https://hetonderwijsinbrabant.nl

Kunnen we u met iets anders helpen of heeft u vragen? Mail ons gerust op info@hetonderwijsinbrabant.nl

Samenwerken

‘Het onderwijs in! Brabant’ is een samenwerking tussen ‘Onderwijsloket Midden-Brabant’ (VO en MBO), ‘Werken in het onderwijs Noordoost-Brabant’ (VO) en ‘Wijzer in het onderwijs’ (PO).

Met hartelijke groet,

Projecten Regionale Aanpak Personeelstekorten in Oost Brabant

Ps: er wordt deze avond goed voor u gezorgd. Komt u rechtstreeks vanuit uw werk of een andere afspraak dan zorgen wij voor een warme hap.

Website door Webtraders