WereDi@Work! Beroepenmarkt: 10 november 2022

Op donderdag 10 november zal de WereDi@Work! Beroepenmarkt eindelijk weer plaatsvinden van 17.00 tot 20.00 uur op scholengemeenschap Were Di.

Tijdens dit event zal een verscheidenheid aan mbo beroepen zich presenteren aan de leerlingen en hun ouders. Zowel in het sportcomplex als in de techniek lokalen van het vmbo gebouw zijn de verschillende specialismes te bezoeken. Bij de ingang vindt u een QR code. Door deze code met uw telefoon te scannen verschijnt de plattegrond met een overzicht per plein met de aanwezige bedrijven. Via deze plattegrond kan uw kind alvast informatie inwinnen op de website van de bedrijven.

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u ook nu al een kijkje nemen op de plattegronden:

Plattegrond beroepenmarkt
Plattegrond beroepenmarkt

Voor alle derdejaars VMBO leerlingen is het bezoek aan deze markt verplicht en onderdeel van het LOB traject. Zij dienen ter voorbereiding een opdracht te maken en deze tijdens de beroepenmarkt uit te voeren. De leerlingen van vmbo leerjaar 4, en havo 3, 4 en 5 worden tevens van harte uitgenodigd dit event te bezoeken om zich een beter beeld te vormen over wat de verschillende beroepen in de praktijk precies inhouden.

Beste ouder/verzorger, uiteraard bent ook u van harte welkom deze dag samen met uw kind te komen ervaren. Wij vragen de bezoekers uit Valkenswaard zoveel mogelijk op de fiets naar school te komen. Het is niet toegestaan uw auto te parkeren op het gras vóór onze school.

Let op; voor de registratie van de aanwezigheid dient de leerling van vmbo leerjaar 3 zichzelf aan te melden met de leerlingenpas.

Vragen over de opdracht en/of aanwezigheid van de leerling kunt u stellen bij de mentor. Met vragen over dit event kunt u terecht bij Lisa de Bever (projectmanager Loopbaancentrum) via bvr@sgweredi.nl

Wij ontmoeten u graag de 10e november!


Website door Webtraders