WereDi@Work! Beroepenmarkt op donderdag 9 november a.s.

2-11-2023

Om onze leerlingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en de verschillende beroepen organiseren wij op donderdag 9 november a.s. hier op school weer de WereDi@Work! Beroepenmarkt.

Op de Beroepenmarkt van SG Were Di laten leerlingen zich informeren door middel van de presentaties van diverse bedrijven en instellingen uit Valkenswaard en omgeving. Tijdens dit event kunnen zij zich een concreet beeld vormen van tal van MBO beroepen in de praktijk. De Beroepenmarkt is bedoeld voor leerlingen én hun ouders van VMBO 3 + 4 en HAVO 3 + 4 +5. Zij zijn van harte welkom om zich te oriënteren op de beroepsmatige toekomst.

Interactiviteit en diversiteit zijn belangrijke pijlers van de Beroepenmarkt. Leerlingen gaan het loopbaangesprek aan met verschillende beroepsgroepen om zo te ontdekken waar hun interesses liggen. Daarnaast gaan de VMBO leerjaar 3 leerlingen aan slag met een verplichte opdracht.

Van 17.00 tot 20.00 uur zijn alle leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden van harte welkom in het vmbo-gebouw én het sportgebouw.

Een overzicht van alle bedrijven, stichtingen en instellingen vindt u hier..

Een filmpje over de beroepenmarkt kunt u hier bekijken >>>

Website door Webtraders