Zij staan achter ons!

In het verkeer is een foutje zo gemaakt, bij een schadeherstelbedrijf ben je dan op het juiste adres. Daar staat een vakman voor je klaar die de schade kan herstellen waardoor je auto er weer als nieuw uit ziet.

In augustus 2021 kunnen leerlingen uit het profiel Mobiliteit en Transport van het Vmbo, het keuzevak autoschade op Were Di volgen. De school verruimt daarmee de keuzemogelijkheden en maakt een goede oriëntatie op het werkveld mogelijk. Na het Vmbo is er in het MBO de opleiding tot autoschadehersteller niveau 3.

Beukers Autoschade in Westerhoven steunde de school hierin met een financiële donatie. Daarmee kan de school het nodige materiaal en gereedschappen kopen voor dit nieuwe keuzevak.

Waarom doen ze dat?

We vragen het aan Marlies Beukers.

‘Op deze manier willen we ons vak promoten, waardoor meer jongens en meisjes gaan kiezen voor techniek. Het is een fascinerend en modern technisch vak.’

Heeft u moeite met het krijgen van personeel?

‘We slagen er als familiebedrijf goed in om de juiste mensen te vinden. Maar we komen graag in contact met jonge mensen die goed opgeleid zijn. Er is veel vraag naar mensen met gevoel voor techniek, we maken als autoschadeherstelbedrijf nog steeds een groei mee.’

Website door Webtraders