Le petit chaperon rouge - Frans toneel door brugklassers!

Dinsdag 21 jun, 19:30 uur in De Hofnar:

Le Petit Chaperon Rouge s’enfuit / Roodkapje ontsnapt

Een voorstelling over Roodkapje, in het Frans gesproken en gezongen door leerlingen van brugklas Gy1V van SG Were Di.
Roodkapje woont samen met haar moeder en haar oma in Valkenswaard, zij zit in de brugklas van het Were Di, Gy1V. De ene keer gaat zij op de fiets naar school, samen met haar vriendinnetjes, de andere keer gaat zij lopend naar school, zij woont niet ver van school vandaan. Op een middag loopt Roodkapje weer naar school terug, zij moet nog iets inleveren bij haar mentor. Onderweg kletst zij gezellig met stoplichten, lantaarnpalen en bomen. Wat zij niet in de gaten heeft, is dat haar gesprekjes afgeluisterd worden door een griezelig beest, een beest dat gemene plannetjes heeft. Als Roodkapje aankomt op het Were Di, heeft zij totaal geen idee wat voor verschrikkelijks haar te wachten staat.

Let op: bestel tijdig je kaartjes! Kaarten zijn niet aan de deur verkrijgbaar op de dag van de show maar uitsluitend online via www.hofnar.nl.

Ons eerdere bericht hierover kunt u hier lezen.

Na afloop van het toneelstuk wordt er met de pet rondgegaan voor de Oekraïense vluchtelingen in Valkenswaard. Er is iemand aanwezig van vluchtelingenwerk Welcordaad.

Website door Webtraders